Ta praca nie je preklep, zmluvu mam od aprila tohto roku a zatial ju mam podpisanu na dobu urcitu , na minimalne 2 roky . Ak sa nic nestane ... pozdravujem vsetkych ostatnych ...
mano, to uvidime ma, beriem ako preklep, dobre? a mimo ine, nie je tvoja frajarka zo zaskova? minule som na cas.sk videla presne tu istu fotku , ako si mi ty poslal, co ste sa fotili pred tou "malebnou drevenickou", kde ona byva....mam totiz v zaskove velmi dobreho kamarata, mozno ho pozna....
Ahojte vsetci ... Sorry, ze som sa neozval, ale ti co su na Facebooku, uz asi vedia, ze aj ja mam uz konecne pracu. Nie je nic velkeho, ale aspon nieco a na pracovnu zmluvu aj s platenim vsetkych odvodov, ziadne dohody a podobne. Pridal som sa k tej vascine, co pracuju mimo odboru. Je to praca v malickej obchodnej firmicke vo Zvolene, naplnou prace mam administrativu (75 %) a pracu obchodneho zastupcu (25 %). Bol som tam kratko, lebo som musel ist hned na druhy den v praci so nemocnice v BB zo zdravotnych dovodov. Popri tom samozrejme v ramci svojich moznosti sa budem aktivne venovat ekologiu a mojim aktivitam - environmentalnej vychove ci politickej cinnosti. Co sa tyka stretavky, velmi mi vyhovuje termin, ak mi do toho nepride zase choroba, mal by som prist aj s mojou priatelkou, ale len na 1-2 dni, lebo v nedelu ma jeden z moj najlepsich kamosov primicie u nas v Detve (bude vysvateny za knaza). Ale to sa vsak nejako doriesi. Co sa tyka ekologie, uvidime ma na buduci piatok na Odpadovej vikendovke v Zajezovej, kde aj s priatelkou chystame. Potom snad na vysokoskolskej stretavke a festivale Pohoda. To je tak v skratke vsetko, nechcem vela vypisovat, lebo aj tak ked som tu vypisoval, vascina ma nemala v laske ... To je asi tak vsetko, ak by ste chceli viacej o mne, napiste mi na Facebook alebo gmail.
tak sa mi podarilo sem konecne zajst po dlhsej dobe...no ja robim na CHKO Biele Karpaty - pracovnika pre envirovychovu... ale viac menej gro je kosenie a manazmenty....
To ste nemohli povedat skor ze absolventsky ples je tento stvrtok, bol by som isiel s priatelkou ... Lebo teraz nie som kazdy den vo Zvolene a nemam to y kade vediet ... Ved absolventske plesy byvali az niekedy neskor ... Bude aspon niekedy na konci semestra lamackovy ples ? tak vtedy by som isiel ... :-)))
Dodo, ten rebricek je super, dakujem za vysvetlenie ... neboj budu dalsie clanky a dalsie komentare ...
Inak vo štvrtok je Absolventský ples. Chystáte sa tam niekto? Zopár nás tam bude ;-)
Maňo, Top rebríček robí ujo systém. Je to zatiaľ iba v testovacej prevádzke. On tu bol aj niekedy dávno, keď si ešte nebol členom stránky, možno si to niektorí pamätníci pamätajú :-) Kritéria aj s celkovým poradím si môžeš pozrieť kliknutím na Celý zoznam pod tabuľkou. Ak by sa ti nič nezobrazilo, stlač F5.
Pracujem aj na príspevkoch do fóra. Ak sa mi to podari, určite budeš prvý :-)
Zdravím Vás všetkých...tak sa pochváľte, ako idete tráviť sviatky.... ja ich budem tráviť pekne pracovne...dovolenky máme škrtnuté až do 25.01.2008, tak si na mňa spomeňte, keď si budete doma užívať sviatočnú pohodičku... aj takto vyzerá práca v štátnej správe.... PF 2009